Sayfalar

31 Mart 2011 Perşembe

Yeni Sezon Gelinlik modelleri

Yeni sezonda Yeni çıkan Gelinlik Modellerinden en güzel gelinlik örnekleri ni begeninize sunuyorum.

Beyaz dolgulu Gelin Çiçek Modeli

Sırtı açık yeni Gelinlik Modelleri

Harika gelinlik modelleri yeni sezonun

2011 yeni gelinlik modelleri omuzrarı açık

2011 avrupa gelinlik resimleri en şık

2011 avrupa gelinlik modelleri resimi

Moda 2011 gelinlik haberlerini incelerken avrupada ve türkiyede 2011 gelinlik modelleri tarz olarak çok farklı desen ve stillerde çıkmış. uzun süredir bloguma giremiyordum türkiyeden erişimin kısıtlanması nedeni ile (Hala da giremiyorumda) o yüzden moda gelinlikleri takip edemiyordum. Bugun en güzel gelinlik hangisi diye bir araştırma yapıyım dedim tülleri olmayan ve tesettüre uygun olmayan Gelinlik markaları nın en seçkin çeşitlerini derledim beğim çok hoşuma gitti umarım sizlerde beğenirsiniz.

15 Mart 2011 Salı

Kayra Giyim Tesettur Modelleri

Kayra Giyim Tesettür modelleri pardüsü eşarp çeşitleri

Kayra Giyim resim galerisi

Kayra tesettürlü giyim modelleri

Kayra tesettürlü Yenimoda

Kayra Giyim Sonbahar Kış Tesettür Modelleri

Kayra tesettür giyim modelleri nin en yeni ve en güzel katalog resimlerinden oluşan Kayra GiyiM Tesettür ModelleRi 2011 serisini yenimoda.blogspot.com ziyaretcilerimin begenisine sunuyorum. Benim için Kayra Sonbahar Kış Modelleri çok zarif ve renkleride pastel tonlar ağırlıklı olduğundan en moda ve en güzel tesettürlü kıyafetleri bünyesinde barındırmaktadır. Umarım KayRa GiyiM UzuN EteK örnekleri de farklı tarzı ve görüntüsü ile sizleri büyülemiştir.

9 Mart 2011 Çarşamba

Bebek Takımları Bebek Takım Elbise Modelleri

BeBek kıyafetleri ve örgü BebeK takımları resimli olarak sunuyorum.

Örgü beBek takımları modelleri

Örgü beBek kıyafeTleri bebek örgüleri

Dantel örgü bebek takımları

BeBeK örGü örneKleri

Güzel örgü beBek Takımları

Kız bebek tulumu örgü bebek tulumları

Bebeklerini üşütmemesi için yünlü ve kalın ip ile örülmüş Bebek örgüleri örmeye çalışan hanımlara birbirinden güzel bebek örgüleri sunuyorum ben çok beğendim sizler begenecekmisiniz bakalım. En sondaki resimde bulunan Erkek bebek için örgü kıyafet modeli yeğenime ben öreceğim inşallah. sizlerde bir tane takım beğenin ve örün arkadaşlar güzel bir hediye olmuş olur yakınlarınıza.

2 Mart 2011 Çarşamba

dantel anglez modelleri dantel angles yapılışı

Dantel anglez yapımı videolu anlatım.

Dantel anglez nasıl yapılır resim ve videolar.

En Guzel DanTel Anglez MoDelleri Yeni çıkan örnekler

Dantel angLez moDelleri

Dantel Anglez Örneği yalilisi videolu anlatımı ile

Dantel anglez modelleri yapmak isteyen elişi seven bayanlara en güzel dantel anglez modelleri ni sunuyorum. en yeni çıkan ve yapılışı en kolay olan dantel anglez modelleri resimleri olarak veriyorum umarım dantel anglez örnekleri arayan bayan arkadaşlara yardımcı olur bu dandel resimleri. Ayrıca isteyenlerede dantel anglez yapımı nasıl olur görüntülü anlatımın bulunduğu kendi anglez kadınlar kulübü müzde çekilmiş güzel bir video sunuyorum, anglez dantel modeli ören asuman ablanın anglez el işleri örneklerinden bir tanesini 1 videoda izleyebilirsiniz. Dantel angles yapımı oldukca kolay dır, dantel anglezin yapılışı merak edenlere dantel anglez nasıl yapılır video olarak seyret menizi öneririm.

Anglez Dantel Modeli Yapılışı

Erkek Kazak Modelleri Erkek Kazak Örnekleri

Örgü Erkek Kazak Örnekleri

Düz örgü erkek kaZak moDeli

Erkek çocuk kazak modelleri


Erkek Kazak modelleri resimleri

Açıklamalı erkek kazak modelleri ararken hatemoğlunun birbirinden güzel erkek hırka modelleri ve bayan kazak modelleri ni gördüm ve hemen yenimoda.blogspot.com sitemde değerli ziyaretcilerimle paylaşmak istedim. her Erkek mutlaka sevdiği bayandan bir kazak hediye almıştır veya örme kazak satın almıştır, Bu yüzden erkek süveter modelleri ve erkek kazakları örnek olarak veriyorumki bayanlar nasıl bir kazak alsam diye kendi kendilerine arayışa girmesinler diye. Erkekler için kazak örnekleri nako türü örgü erkek kazak çeşitleri ile erkek giyim mağzalarının en çok satılan ürünleri arasında olmaktadır. Erkek kazak örneği örmek isteyipte yapılışı hakkında bilgisi olmayan kadınlar kendilerini internetin eşsiz deryasına bırakarak videolu anlatım yapan siteler i araştırma ile ömürlerini geçirmekteler, hiç gerek yok diyorum degerli hemcinslerim gidin büyük alışveriş merkezlerine mango veya ykm mağzası na birbirinden güzel ve çok değişik bayan kazak modelleri ve bay kazak modelleri arasından en iyisini ve en şık olan 2011 kazak modellerini beğenip satın alsınlar hiçte örme işi ile uğraşmasınlar diye düşünüyorum.

Yeni oya modelleri Yeni Moda Oyalar

Yeni Oya Modelleri ve Yeni Oya öRnekleRi

Yeni oya modelleri resimli örnek

Yeni oya modelleri oya örnekleri

yeni oya modelleri 2011


Genç bayanların Çehizleri için yeni oya örnekleri birbirinden güzel ve ince elişi türlerindendir. Yeni oya örneği modelleri yapılışı ve örülüşü çok kolay olmadığından değeride çok fazladır, yeni iğne oya örnekleri boncuklu oyalar ve güllü oyalar benim favori oyalarım arasındadır. www.yenimodablogspot.com sitemizde açıklamalı tığ işi oya örnekleri ise yapmak isteyipte bir türlü yapamadığım oya çeşitlerinden olmuştur. Hepinize selamlarımı sunarım. Konu dışı fakat Bloger ve blogspot sitelerine Türkiyeden Erişimin yasaklandığı 01.03.2011 tarihini türkiyenin kara bir lekeli tarihi olarak blog yazarları ilan etti. Blogspot neden kapatıldı? bunun cevabını lütfen yetkililer versin.