Sayfalar

17 Mayıs 2011 Salı

Sivasspor Fenerbahçe maçi canli izlerken ne giyeceğim 22 mayıs 2011

Fenerbahçe Sivas spor maçı Formam

sivas/fener maçta giydiğim forması

Fenerbahçe Farsısı

Sivasspor Fenerbahçe maçı canlı izlerken babam kardeşim ve annem ilecanli izleme yaparken giyiceğim kıyafetleri sizlere göstermek istiyorum. sivas fb maçı 22 mayıs 2011 pazar günü oynanacak ve lig tv den canli izleyebileceksiniz. Umarım Fenerbahcam sivas spora attığı gollere devam ederde maçı kazanır şampiyon oluruz. işte sivas-fb maçında giyeceğim kıyafet.

Bayan Ayakkabılar Pudra Rengi ile Yaza Damga vuruyor

Bayan Putra rengli ayakkabılar

incili pudra renkli ayakkabı modelleri

Pudra renkli bayan ayakkabı örnekleri

Topuklu Pudra renkli Ayakkabı


2011 ilkbahar yaz bayan ayakkabı kreasyonunda birbirinde şık ve güzel bayan Ayakkabılar vitrinlerde yerlerini aldı. Ayakları yormayan ve rahat bir duruş için tercih edilen bu ayakkabılar bazı mankenler tarafından Giyinme sıkıntısı çekselerde gündelik hayatta tercih edilen en ucuz ayakkabılar arasında bu renkler tercih edilmektedir. Sahil yörelerinde Akşam yemegine giderken spor bir kıyafetin altına da giyinebilecek türleri sizlere www.yenimoda.blogspot.com ailesi olarak tavsiye ediyor, en şık bayanların Yenimoda blog okuyucularım olmasını istiyorum. Hadi bakalım gerisi sizlere kalmış değerli okuyucularım.

10 Mayıs 2011 Salı

Vivienne Westwood Ayakkabı Modelleri

Yeni Sezon Vivienne WestwooD BayaN AyakkaBıları

ViVienne WEstwood MoDelleri ve fiyatları 225 tl

Renkli Bayan Yazlık Ayakkabı Çeşitleri

Parlement Mavisi Vivienne WestwooD Ürünleri

Bayan Yazlık Ayakkabıları 2011

2011 Bayan Vivienne Westwood yazlık ayakkabı modelleri sezonun en renkli ayakkabı türlerinden biri benim için çürkü birbirinden canlı ve albenili ayakkabıları ile bu yazın kaldırımlar reklenecektir. Gecenlerde Vivienne Westwood satan istanbul mağzalarını araştırma yaptım online satan mağza daha cok karşıma çıktı, kuzenim Bakiyeye de ankarada Vivienne Westwood satan yer varmı varsa şu penbe bayan ayakkabıların fiyatlarını sor dediğimde Ankamall ve armada alışveriş merkezine baktığını ve Vivienne Westwood satan yerler bulamadığını söylediğinde çok üzülmüştüm neyseki imdadıma gene her zaman olduğu gibi internet yetişti bir tane sipariş verdim. umarım yakında Gargo gelir bende sizlerle birlikte ayakkabı hakkındaki yorumlarımı yazarım. Vivienne Westwood Ayakkabıları hakkındaki düşüncelerinizi lütfen bizimle paylaşın değerli arkadaşlar. Hadi kalın sağlıcakla.

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Mezuniyet Balosu Elbiseleri Mezuniyet Abiyeleri


şık mini etekli mezuniyet elbiseleri


uzun ve kısa elbise örnekleri


fırfırlı mini mezuniyet kıyafetleri


En güzel mezuniyet elbise modelleri


Liselere ve üniversitelere giden öğrenci arkadaşlara aldı bir telaş peki bu telaşın kaynağı nedir mezun olurken nasıl bir elbise giyinir? mezuniyet elbise çeşitleri nelerdir? ha bire aramalara başladılar şimdiden, bende bu arkadaşlara 2011 mezuniyet Elbiseleri hakkında güzel ve şık tasarımları örnek olarak vermek istiyorum, umarım aklınızda tasarlamaya çalıştığınız okul mezuniyet kıyafetlerine yardımcı olmuşuzdur. Çünkü 2011 mezuniyeT elbise moDelleri satan online satış magzalarında fiyatlar oldukca pahalı olduğundan ucuz elbise satan Avm ler Alışveriş merkezleri didik didik araştırılıyor şuan. Yeni çıkan mezuniyet elbiseleri ve mezuniyet abiyeleri ben çok beğendim sizlerinde güzel yorumları ile beğendiğinizi belli edeceğinizi tahmin ediyorum. Genç kızlar için satış yapılan mağzalarda mezuniyet kıyafetleri ve fiyatları hakkında bilgi almanız için alalım satalım yapılan online alışveriş sitelerini lütfen kontrol ediniz.